View Full Version : Kako pristojno reći curi sa neta da ne želiš dopisivanje?
tužni_dječak
04.06.2005., 20:28
Nedavno mi se javila na PM neka cura sa foruma ,a iz mog kvarta.Dala mi je broj moba iako je nisam tražio pa smo se malo dopisivali...
Mislim da je pomalo nezrela i stalno me puta neke gluposti tipa kakve cure volim(nikakve,nikad nisam imao curu),na što drkam(na tvoju mamu,jebote tuko retardirana:rolleyes: ) i slično.
Jednostavno,teško mi je sakriti pomanjkanje bilo kakvog zanimanja za nju u bilo kojem pogledu.Jedino što je nama zajedničko je jezik.Ništa drugo.Baš ništa.Ne znam zašto to ne može shvatiti.Nemam se baš volje dopisivati sa slovima na ekranu i ne treba mi nikakva frendica.
Ali nemam joj srca reći da odjebe jer me zaista ne interesira i iscrpljuje svojom pažnjom
'curo s neta, ne želim se više dopisivati s tobom' :top:
tužni_dječak
04.06.2005., 20:31
Ali nemam joj srca to baš tako reći:(
Indigo Girl
04.06.2005., 20:32
Kad pročita ovo, shvatit će. :)
tužni_dječak
04.06.2005., 20:34
Ako pročita.Ima 0 postova pa ne znam baš čita li
smješka
05.06.2005., 13:11
reci joj da si naša curu :zubo:
tužni_dječak kaže:
Ako pročita.Ima 0 postova pa ne znam baš čita li
:rofl:
Hellblazer
05.06.2005., 15:30
Jednostavno joj se ne javljaj kao što su i sve druge tako učinile s mnom. Uvijek upali.
Rubelj grill
05.06.2005., 15:36
joujou kaže:
:rofl:
Fakat, ovo je bilo predobro.
Pa jel čuješ/čitaš ti sebe dječače?!?
MilkyWay
05.06.2005., 18:02
Nevjerojatno. Lik, ti si oličenje neinteligencije. :rolleyes:
aurora_borealis
05.06.2005., 19:05
Ako imaš nekog frenda kojem hoćeš napakostit, pošalji joj poruku: jednom mom frendu se sviđaš i zato ne bi bilo fer da se i dalje dopisujemo, no mogu ti dati njegov broj.
OkatoZlo
06.06.2005., 01:35
ako nakon ovoga ne odustane ja bi promjenila broj. zenska je iz tvog kvrta, zna di zivis... imas stokera. :D
sad ce te silovat negdje u grmlju. djecak ce napokon izgubit nevinost. :D ;)
MilkyWay
06.06.2005., 08:29
Neka pohotnjača koja lovi naivne, nevine dječake. Sigurno ima prek 40. :E
..a unda
07.06.2005., 12:19
tuzˇni_djecˇak kazˇe:
Ali nemam joj srca to basˇ tako rec´i:(
..nemaj srca sada, nece imat ni ona srca poslije..pa ti sad biraj.. :zubeki:
prometej
07.06.2005., 12:21
Hellblazer kaže:
Jednostavno joj se ne javljaj kao što su i sve druge tako učinile s mnom. Uvijek upali.
:jumping:
*Girlie*
10.06.2005., 12:52
Hellblazer kaže:
ma bas ruzno! ako se ne zeli dopisivat s njom, neka joj jednostavno tako i kaze... kazes joj sorry al nisam bas previse zainteresiran za dopisivanje s tobom. glupo bi bilo da joj se samo prestane javljat.
Slonić Tonić
10.06.2005., 12:57
Reci ti njoj da je super šta se želi naći sa tobom budući da te zbog AIDS-a izbjegavaju svi prijatelji
mika007
10.06.2005., 20:16
Trebaš joj reći: "Cuj mala ili puši ili šuti"
Zeljko81
20.06.2005., 15:37
tužni_dječak kaže:
Nedavno mi se javila na PM neka cura sa foruma ,a iz mog kvarta.Dala mi je broj moba iako je nisam tražio pa smo se malo dopisivali...
Mislim da je pomalo nezrela i stalno me puta neke gluposti tipa kakve cure volim(nikakve,nikad nisam imao curu),na što drkam(na tvoju mamu,jebote tuko retardirana:rolleyes: ) i slično.
Jednostavno,teško mi je sakriti pomanjkanje bilo kakvog zanimanja za nju u bilo kojem pogledu.Jedino što je nama zajedničko je jezik.Ništa drugo.Baš ništa.Ne znam zašto to ne može shvatiti.Nemam se baš volje dopisivati sa slovima na ekranu i ne treba mi nikakva frendica.
Ali nemam joj srca reći da odjebe jer me zaista ne interesira i iscrpljuje svojom pažnjom
1. možda je muško pa te zeza...
2. ako želiš da je oćeraš ignoriraj je
3. :D frajeru imam osječaj da samo kukaš a tamo jebeš svaku koju upoznaš :D:D:D
najbolje prolaze oni koji kukaju al sa smiješkom :D:D:D znam iz iskustva :D:D:D
tužni_dječak kaže:
daj ju meni ..ja cu se pozabavit tvojim problemom
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.