Pogledaj jedan post
Old 25.10.2007., 20:02   #3
Quote:
vk1956 kaže: Pogledaj post
Ljudi, pa ja u ovom stanju više ne želim na more!!! Bedra (glupi celulit) su mi se tak smrdala da su mi sad već i nekak noge kraće, nemam baš ni neki prelaz sa guze prema nozi i to je to. Ma, ako nešto ne učinim, neeeema šanse da se kupam među ljudima.

PITANJE: "Da li netko zna, je li točno da se to može skinuti. Naime, čula sam od poznate ženske da je njezina neka frendica, poznanica bila u nekom salonu u Zgb - neznam ime salona, na početku Radićeve, kaj ja znam, negdje odmah iza NAME (veli 1. na katu) i da je skinula s nekim aparatom, ima 3 slova, ali sam zaboravila naziv, čak 8 cm u 10 tretmana i da je, kao oduševljena, nastavila kad već cm idu dolje. Živim i radim u Zaprešiću, ali nema veze, ovak više ne ide. "Tko zna što o tome? PLIZ ODGOVORITE, jer s ovim mojim sjedenjem na poslu i svakom godinom dalje, ja jednostavno neznam kako ću izgledati. Bojim se depre i svega što ide s tim. HVALA SPASITELJIMA!!!!
samo se trebaš odlučiti i počmi iz početka..kako? pa ovako:nema tajne ni čarobnog napitka..samo se više kreći i jedi ono što već znaš da moraš i ne jedi ono što znaš da ne smiješ...dok vježbaš, zamotaj se celofanom(može onaj u roli za pokrivanje hrane) da se bolje iznojavaš, natrljaj se uljem s malo kapi eterič.ulja ruzmarina i cimeta i ...možeš i u svojoj sobi...bitno je da se gibaš neprekidno barem pola sata da izađe znoj i tako svaki dan...nakon tuširanja masaža po tim mjestima i vidjet ćeš, do ljeta ćeš biti kao nova...samo da znaš, ništa nije za deset dana .. a te tretmane zaboravi jer su skupi a ne koriste ti više od ovog ...to je za one koji žele postići kratkoročne rezultate....sve najbolje a mi ćemo
chilimama is offline  
Odgovori s citatom