Pogledaj jedan post
Old 11.11.2007., 21:39   #68
OzY!!

Ja sam išla i gledala film o Bruni.Zaista me fascinirao.Nastavila sam tako što sam ponovno otišla na sastanak kluba prijatelja.Sve je ona žena lijepo pričala i donekle sam je razumjela,ali jedino što me jako buni i kopka je to što se svi "klanjaju" njemu.Odnosno predaju njemu-Bruni svoje bolesti,probleme i sl.,a onda on to Bogu predaje!??
Hm,ja sam katolkinja i idem u crkvu redovito,molim se Bogu i nastojim se vratiti na Božiji put i živjeti ga svaki dan,živjeti ga sada.Sve to nas uči i naša crkva,vjera i dobri svećenici,Sudac i drugi.Zašto se onda ne klanjati Isusu Kristu,Mariji ili nekom od svetaca,Sv.Ivi,Josipu,Anti i drugima!?Tj.zašto onda ne njoh moliti da naše brige i bolesti odnesu Bogu!?Pa nitko nije veća čuda i iscjeljenja radio od Isusa Krista,a isto preko Boga!Zar ne?
E,to mene muči.Crkva ga nije priznala za sveca ni nikoja druga vjeroispovijest.
Ti ljudi u klubu prijatelja drže Bruninu slikicu u ruci i meni su dali jednu i prilikom slušanja predavanja i učenja-Bruninih,zauzima se posebni stav otvorenih ruku na koljenima,razmaknutim nogama na podu...Znaš i sam.Neznam,ta žena i ove knjigice o njegovim učenjima nisu ništa novo!?Vjeruj u dobro,vjruj u iscjeljenje,odbij zlo i sl.Pa to ina propovijedi u crkvi čujem,to čujem i od svoje mame,to je na kraju krajeva Božija riječ-Isusa Krista!!

Hoću ti reći,neznam zbunjena sam i skeptična jer mislim da nemamo pravo stavljati sliku čovjeka ispred Boga.Da gledam u sliku Brune,a ne sliku svoga isusa,svoje duše...neznam...još sam u velikoj dvoumici...

Da,zaboravih,kako je rekla ona žena da se ujutro "einstellen"-namješta se za Božiji prijem snage i uvečer u 9 sati!??Uglavnom dv puta dnevno...Nisam to radila jer neznam da li ima smisla moliti očenaš,krunicu ili neku drugu molitvu,pa se onda namještati u nekakav enstellen i gledati u Bruninu sliku,ili obrnuto!??
Nemoj me krivo shvatiti,ali to u meni budi određene sumnje,odnosno strah da me nešto ne pokoleba u mojoj vjeri i da više vjerujem Bruni,nego Isusu,našem otkupitelju,otkupitelju cijeloga svijeta....
ruby_7 is offline  
Odgovori s citatom