Pogledaj jedan post
Old 16.03.2008., 13:52   #60
Quote:
S.C. kaže: Pogledaj post
Umetnuti (ili uklijesteni) znakovi su ti Ovan i Vaga odnosno kuce koje zauzimaju 3 znaka su spomenute 2. i 8., a umetnute kuce su ti 4. i 10. (objema je pocetak i kraj u jednom istom znaku). Dakle, da, planete u 8. kuci su ti umetnute (Jupiter, Saturn i Pluton) te se njihova energija ispoljavanja mozda ne manifestira jasno ili primjereno.

Ono sto je dobro kod tebe jest da iako ti je Ovan ukljeseteni znak (zarobljen u 2. kuci), pa time i njegova energija na neki nacin skrivena i disbalansirana, ipak je Mars (iako u Blizancima) u jednoj od umetnutih kuca (4.). A rekli smo vec da su umetnute kuce podrucja gdje se uglavnom prilicno dobro snalazimo, gdje tocno znamo sto nam je zacrtano i nemamo poteskoca slijediti to, tako ovdje Mars dobiva jednu vazniju ulogu. Isto tako, polozaj i aspektacija Vladara umetnutog znaka govori o pomoci i rjesenju problema s tim umetnutim znakom. Kod tebe sve to vodi na 4. kucu i Blizance.

Sto bi to otprilike znacilo:

S obzirom da su ti umetnute kuce 2. i 8. podrucja gdje se osjecas neuravnotezeno su upravo ta - podrucje vlastite unutarnje vrijednosti koje dobro "razrijeseno" uvjetuje uspjesnu aktivaciju i rjesavanje osmog polja (informirati se o simbolici polja). Ovdje s jedne strane moze nezgodno djelovati Ovan (i njegova simbolika) a s druge Vaga (i njena simbolika). Dakle, ili ih uopce nedostaje ili se javlja pretjerivanje kroz vlastito samovrednovanje i slijedno tome lazna ili usiljena teznja za transformacijom.

Sve upucuje na 4. kucu i tvoju vlastitu unutrasnju stabilnost koju gradis za sebe, istovremeno kao osoba uvjetovana drugima i istovremeno kao sasvim jedna posebna individua, koja je temelj za citavo tvoje zivotno putovanje, gdje imas prilike ispoljiti tog Marsa u neke konstruktivne svrhe koje ce dati zadovoljenje na vise razina.
Hvala puno puno nisam znala to za 4. i 10. kuću, dakle one imaju početak i kraj u istom znaku i one su umetnute kuće...
amis is offline  
Odgovori s citatom