Pogledaj jedan post
Old 05.06.2008., 19:15   #3
Definitivno postoji intuicija. Ili to baš i nije intuicija, nego prepoznavanje promjena u ponašanju partnera, u načinu na koji te gleda, komunicira s tobom, koliko te doživljava....koliki god bili majstori manipulacije i zavaravanja - to se ipak vidi!
Mislim da to nazivamo intuicijom jer dok nam je obrambeni mehanizam aktivan ne želimo vidjeti očito.
Da skratim: nakon rastave, s odmakom, dobila sam jasan uvid u sve situacije koje su mi se činile sumnjivima u prošlosti. Ili, točnije, ne sumnjivim nego su mi ostali negdje u podsvjesti neki detalji koji, svaki za sebe, i nisu značajni, ali stavljeni u kontekst čine savršeno logičnu sliku. Kao puzzle! I nisam ih bez razloga pohranila u memoriju.
Kasnije, kad mi je sve postalo jasno, pitala sam se kako sam mogla biti takva kokoš iako se inače volim smatrati inteligentnom
Onda sam i to shvatila - nisam si htjela priznati očito jer dugo nisam bila spremna suočiti se s istinom.

A one fore "nije bilo fizičkog kontakta" ne pušim. Hallo, pa odrasli smo ljudi...čega je onda bilo??? razgovora (hm) - mislim da u određenoj dobi prerastemo te štoseve...
Osim ako se i dalje želimo zavaravati. Ja sam to popljugala jednom u životu, a sad znam da sam bila mlada i naivna. Drugi put me u to nije bilo moguće uvjeriti. Pokazalo se - s pravom!
Silencium is offline  
Odgovori s citatom