Tema: Duhovi
Pogledaj jedan post
Old 10.05.2004., 09:20   #19
Quote:
Tanja art kaže:
Duhovi postoje ali to nisu duse umrlih kao sto mnogi veruju. Takodje ne postoje zli i dobri duhovi kao sto se veruje. Duhovi su u stvari zla duhovna stvorenja – Sotona i njegovi Demoni koji su se odmetnuli od Boga i time su postali Bozji neptijatelji. Narocito je pojacaan njihov uticaj od kada su zbaceni sa neba na podrucje zemlje i zavode ljude sa ciljem da ih uniste prvenstveno duhovno a zatim i telesno i na razne nacine(Otkrivenje 12:9,12).
S obzirom da zavode – obmanjuju ljude, mnogi misle da stupajuci u kontakt sa njima u stvari kumuniciraju sa dusama umrlih ili cak sa Bogom. Ali to je i njihov cilj , da ljudi ne znaju istinu vec da naivno veruju samo u duhove od kojih cak neki mogu biti i dobri. Nikakvo dobro ne moze doci od njih, i komuniciranje ili kontaktiranje njih je opasno jer im se time daje za pravo da deluju, a njihovo dejstvo je razorno za coveka.
Saobracanje sa zlim duhovima direktno ili indirektno preko medija naziva se spiritizam. I svaki oblik spiritizma ( magija, vracanje, razni oblici proricanja, prizivanje duhova …itd) dovodi pod njihov zao uticaj.
Zli duhovi mogu da opsedaju ljude , da ih uznemiravaju ili napadaju na razne nacine – psihicki, seksualno, fizicki; neki cuju glasove iz duhovog podrucja koji im sugerisu samoubistvo ili ubistvo.
Njihovo prisustvo se moze osetiti , njihov uticaj na coveka je uvek negativan, zao, izopacen ,mracan….Onima koji veruju u Boga, moze pomoci molitva za zastitu od zla.

Religija ti je kat niže
__________________
"If you call upon the Gods and they answer, who is there to oppose or to challenge the integrity of your Path?"
Baphomet is offline  
Odgovori s citatom