Evo probati ću analizirati situaciju oko jedanaesterca, sliku po sliku.
1. Kod samog početka izvođenja slobodnog udarca ruka Calella je uz tijelo:
2. Ali prilikom izvođenja Calello podiže ruku. Na prvoj slici je podignuta do pola:
A trenutak kasnije je i skroz podignuta, kako i koliko se ne vidi zbog tijela:
3. Na slijedećoj slici je i lopta. Nažalost slabo se vidi. Izgleda kao mrlja pa sam je zato označio strelicom (kad vrtim frame by frame se jasnije vidi da je to lopta, pa se nadam da će mi se vjerovati

). Sama ruka se ne vidi:
4. Slijedi prvi frame gdje se vidi ruka. Odnosno vidi se crna mrlja (označena strelicom) koja je, ustvari, rukavica. Lopta je ova mrlja označena elipsom:
5. I na kraju još jedna slika šake i lopte, tek toliko da se vidi trend kretanja:
I sad što zaključiti

Ruka nije bila uz tijelo. Koliko i kako je podignuta se na snimkama ne vidi.
Moj je dojam kako je do lakta bila malo podignuta, ali je od lakta išla prema naprijed i ulijevo. Tako da je šaka bila nekih 40-ak cm ispred tijela, malo ulijevo.
Gdje je Calella lopta udarila se isto ne vidi. Opet je moj nekakv dojam da ga je udarila baš u šaku. Po kretnjama lijeve ruke imam takav dojam.
A sad da li je to jedanaesterac ili ne, ne znam. Jednostavno se ne vidi da bi se procijenilo. Tako da ne mogu stati ni na stranu onih koji pljuju suca, ali ni na one koji ga brane.
Nadam se da je još koja kamera uhvatila situaciju.