Pogledaj jedan post
Old 23.04.2009., 12:17   #18
Quote:
Pješčani sat kaže: Pogledaj post
Sofija je imala 16 i tada je bilo čak i preporučljivo da se mlade cure udaju za uglednog dobrostojećeg..ček, pa i danas je društveno prihvatljivo da mlada curka ulovi starijeg dobrostojećeg

i ako se ne varam, RKC odobrava brak od 14. nakon krizme ljudi su vjerski odrasle osobe, punopravni članovi zajednice, zašto se ne bi ženili?

ne kažem da se slažem s time, jer se ne slažem.

Daj me pusti da u miru trolam, baš me briga koga Jelačić dere. Njegov problem je što je neopisivo ružan, a zbog spleta okolnosti mi ga već stoljećima moramo gledati. Tome treba stati na kraj. Bar da mu sise stave ili nešto.

Quote:
pakleni_patuljak kaže: Pogledaj post
hmda.
sranje!

sad ću morat prekinut s curom...
Pih, tebi je lako... moram prekinuti s dečkom, a oni su agresivniji. Možda me čak i ugrize ili siluje, pa se ti jebi Pedro s dokazivanjem da je on prvi počeo... a sad više neće vrijediti ni da je on prvi počeo... najebasmo, bez da je ušo.

Quote:
Pješčani sat kaže: Pogledaj post
a kako se to točno može spriječiti seks s mlađim od 16?
Batinama. Batina je iz raja izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. Pa ušla. Pa izašla. I tak.
__________________
Osvitli mu! Bila bi šteta da padne i slomije vrat a da to nitko ne vidi.
vrrrlet is offline  
Odgovori s citatom