Pogledaj jedan post
Old 23.04.2009., 19:50   #186
Vidim da neki ovdje stvarno ne znaju o čemu pričaju. Koliko vas ima djecu? Koliko vas je upoznato sa svijetom osnovnoškolaca? Ima ih svakakvih. Jel čitate vi novine? Svejedno je jel se seksaju vršnjaci ili je jedan stariji, 14godišnjaci jednostavno nisu spremni za seks.

Jedino ako vi nazivate seksom pušenje klincu u wc-u da bi ispala cool, snimanje na mobitele(tog istog pušenje između ostalog) i razmjenjivanje slika koje na kraju završe na net-u, davanje analca samo da ostane nevina što duže itd,itd a da ne spominjem neprimjereno odijevanje klinki za koje stvarno ne znaš da ima tak malo godina pa ovi od 20+ mogu nadrljati.

A o maloljetničkim trudnoćama da ne pričam. Ne čitate to, jel? Ne zanima vas još, mladi ste. Kad dobijete vlastitu djecu, naglo ćete promijeniti i mišljenje.
Zakonodavac negdje mora postaviti granicu.

Meni je kćer koja ima 17 godina prije 7 dana rekla da bi kod ginekologa jer misli stupiti u seksualne odnose s dečkom pa bi zaštitu.
Ništa vas ne može pripremiti za taj osjećaj, ali sam u isto vrijeme ponosna jer vidim da sam napravila dobar posao i dobro je odgojila.
A i dečki isto. Zamisli ti frajera od 15 kak mu treba seks. Sav pametan i zreo. Imam i jednog takvog i sasvim mi je svejedno jel muško ili žensko u pitanju.

Koja je razlika između kćeri od 15 koja dođe doma trudna ili sina od 15 kojem cura zatrudni?
Gilda. is offline  
Odgovori s citatom