Pogledaj jedan post
Old 16.07.2009., 09:21   #13
Quote:
edifice kaže: Pogledaj post
Dobar dan,
Evo ja sam neki bezvjernik ili nevjernik i imam jedno pitanje.
Prvi ljudi su bili Adam i Eva?
Točno!
Imali su DVA sina?
Točno!
I šta dalje?????????????????????????????????????????
Jesu li Adam i Eva imali još dice?
Odakle ostala ekipa skupa s nama????????????????????
ajme nepismenosti...
zar je tesko procitat prvih 5 poglavlja Biblije? I onda se javljas na temi religija sa blesavim od najblesavijih pitanja.

5
1Ovo je povijest Adamova roda. Kad je Bog stvorio čovjeka, napravio ga je na priliku svoju; 2 stvorio je muško i žensko. A kad ih je stvorio, blagoslovi ih i nazva - čovjek. 3 Kad je Adamu bilo sto i trideset godina, rodi mu se sin njemu sličan, na njegovu sliku; nadjenu mu ime Šet. 4 Po rođenju Šetovu Adam je živio osam stotina godina te mu se rodilo još sinova i kćeri.

----
Kako Biblija cesto nije pisana kronolskim redom, vec tematskim, nakon sto se spominje prvi grijeh i posljedice grijeha medju prvim potomcima, opisuje se kako se covjecanstvo mnozilo na Zemlji. To ne znaci da su nakon Kajina i Abela cekali 130 godina sa seksanjem, da bi dobili Seta. Koliko su djece imali, ne pise, ali bilo ih je musko-zensko. Tako, da sama Biblija daje odgovor na to pitanje, ali treba procitat prvih 5 poglavlja. No, sveznalice misle, ako otvore prvu stranu nekog udzbenika, da odmah znaju sto u njemu pise i da je sadrzaj u njemu bezveze, jer eto nisu skuzili osnovne pojmove s prve strane.
Jonadab is offline  
Odgovori s citatom