Pogledaj jedan post
Old 09.10.2010., 19:52   #4
Quote:
rejoflajt kaže: Pogledaj post
znaš i sama da niš ne dolazi bez veze, hoću reći, nekaj si očito potiskivala dugo i psiha više nemre gutati i eto ti reakcije.
kak to misliš "izmrcvarila" pola ruke...ako se režeš...ideš li na psihoterapije? trebala bi hitno nazvati svoju dr da te primi i da popričate, jer nekaj grdo nije o.k. ak si se rezala.
Idem na psihoterapije. Nedavno sam krenula. Idući termin mi je tek u četvrtak.
Psihijatar je rekao da vjerojatno imam bipolarni poremećaj iako je potrebno izvršiti još neka ispitivanja.Imam jako malo maničnih epizoda (koje ja ni ne smatram maničnim...ustvari, ni sama ne znam) i jako puno depresivnih. Cijeli tjedan sam bila poprilično ok. Krenula sam na fax i imala neke obaveze pa nisam stigla previše razmišljati o ničemu. I što je najbolje, po prvi put u životu mi se čini da je gotovo sve u redu. Sve u smislu života (nemam nikakvih problema). Jedino što ne valja je moje psihičko zdravlje. Iako je ovaj tjedan čak i to bilo ok. I jučer me nešto pukne. Mislim, nije mi prvi put ali svaki put kao da je prvi. Počnem razmišljati o nekom višem smislu života i o tome kako ga ja ne vidim i onda mi se po glavi samo vrti misao o samoubojstvu. I sama znam da u takvim trenucima nije dobro donositi nikakve odluke već je najbolje odvratiti si misli no to mi ne ide, jedini način da si "pomognem" je da se samoozljeđujem i da plačem. I onda se drugi dan osjećam užasno kao i danas.
__________________
Come closer and let me show you the art of drowning...

Zadnje uređivanje justme0 : 09.10.2010. at 20:01.
justme0 is offline  
Odgovori s citatom