Pogledaj jedan post
Old 14.10.2010., 18:30   #1
Multipla skleroza, koliko nas ima? II [pročitati 1. post obavezno]

Moderatorska obavijest

Stara tema Multipla skleroza, koliko nas ima? nalazi se ovdje.

_________________________________________
Još jedna napomena:

Budući da neki u zadnje vrijeme dolaze na temu samo kako bi i dalje nastavili spominjati CCSVI i namjerno se oglušuju na moderatorska upozorenja, ovom prilikom vas najozbiljnije molimo da ovu temu i pdf Zdravlje zaobiđete. Slobodni ste pisati na ppdf Alternativno liječenje ili drugdje, ali ovdje NE iz vrlo jednostavnih razloga: razlog 1. i razlog 2.. Imali ste čak i posebnu temu za to pa se pretvorila u sve i svašta.

Odsad takvima ide automatski ban od 3 dana, a nastave li - permaban kao i njihovim klonovima.

P.S. Onima koji uporno tvrde kako je otvorena neka nova tema o MS-u, a stara bačena, te kako vrijede nova pravila, prolistajte malo cijeli forum pa će vam biti jasno zašto se na cijelom forumu.hr zatvaraju teme i otvaraju potpuno iste nove: zato jer su prešle limit od 10 tisuća postova. Cijela filozofija.

Nadamo se da ćete poštivati pravila pdf-a Zdravlje.
Hvala na razumijevanju!

Moderatori (8.9.2011.)

DODATAK: Na pdf-u Hrana i zdravlje otvorena je tema Prehrana kod multiple skleroze: OMS i/ili Swankova dijeta pa pozivamo zainteresirane da se uključe u raspravu.
__________________________________________Pozdrav svima!Imam jedno pitanje o neurobionu koja je razlika između običnog B vitamina i neurobiona i u koje je doba dana najbolje da se uzima.Ako netko nešto zna bila bi zahvalna na odgovoru.

Zadnje uređivanje El Gato Félix : 08.07.2013. at 17:57. Reason: nadopuna uvodne napomene od 8.9.2011.
Jana171 is offline  
Odgovori s citatom