Pogledaj jedan post
Old 13.11.2010., 20:57   #498
Quote:
femmelatin kaže: Pogledaj post
A sad malo ozbiljnije.
Moram reći, da ne razumijem zašto ljudi koji su intervenciju prošli imaju potrebu polemizirati s medicinskog, pravnog itd. stajališta. Ili se baviti zgražanjem oko navodne neukosti i korumpiranosti svih doktora.

Ne bi li od razbacivanja stručnim izrazima mnogo efektnije bilo izaći s argumentima vlastitog zdravstvenog stanja?

Vjerujete u CCSVI. Obavili ste dijagnostiku. Obavili ste proceduru.
Pa brate mili, ako i dalje zastupate tezu da to djeluje i da je to -to, pohvalite se poboljšanjima, kako subjektivnim tako i objektivnim.

Recite nam kako se osjećate, kakvi su vam nalazi, kakav vam je edss, kakav vam je magnet, što danas možete a prije niste mogli?

Sva teoretiziranja ni meni ni drugima koji ovo čitaju ne znače ništa - ono što znači je rezultat. A ovdje, osim što je zlo&naopako opisala komplikacije, i dora1 jednom spomenula edss bolji za 0,5 - svi ostali koji su proceduru prošli mudro šute ili se prepiru s moderatorima.

(zaboravila sam fenomen toplih ruku i nogu, no znamo već koji su razlozi tome i sasvim sigurno nije razlog za potrošiti 5000 eura)
Mislim da si navela da je tvoj EDSS: 0. U istoj korelaciji je kapacitet tvojeg razumjevanja iznesenih tema na ovom topicu.
re-xp is offline  
Received Infraction