Pogledaj jedan post
Old 04.02.2011., 15:06   #11
Quote:
DEFENSE kaže: Pogledaj post
I što si ti zaključio iz ovoga ?
da se crkveni prostori i prostorije ne koriste za političke stranačke skupove ili stranačka djelovanja.

ali Hrast nije stranka nego pokret sad ćeš mi ti uvrtati isto kao što sjemenište a ni dvorana od crkve nije crkveni prostor nego možda javni.

al sad će to nama naši forumski teolozi sve objasnit

a ovaj spot http://www.youtube.com/watch?v=L9IBlJGZdEI je snimljen gdje? ispred oltara svete mati slobode. i onda se crkva ne koristi za političku promidžbu...
Quote:
DEFENSE kaže: Pogledaj post
Prvo, ne izvlaći se spomenuo si Crkvu kao mjesto održavanje političkog skupa, po tome se vidi da niti nemaš pojma o Crkvi a očito ni tvoj istomišljenik Adler, u Crkvi da znaš nikad od pamtivijeka se ne održavaju politički skupovi baš nikad, jedino se održavaju ponekad kulturna zbivanja poput recimo glazbenog koncerta klasićne glazbe, drugo dvorane koje su vlasnici Crkva služe u puno više svrha od vjerskih, raznoraznih okupljanja, (recimo mojoj susjedi su dali besplatno dvoranu za vjenčanje jer nije mogla naći drugi adekvatan prostor, sve ostalo za svadbu je morala platiti) kulturnih pa i političkih skupova i oni kao svi koji imaju privatno neku dvoranu mogu ili nemoraju dati tu istu dvoranu nekome na korištenje ili ne.
http://img525.imageshack.us/img525/2753/dsc03442fm5.jpg
oltar i propovjed

http://www.youtube.com/watch?v=L9IBlJGZdEI
političko promidžbeni spot.

na istom mjestu...

Zadnje uređivanje [email protected] : 25.11.2011. at 11:07. Reason: spajanje poruka
Mishko Pishko is offline  
Odgovori s citatom