Pogledaj jedan post
Old 18.02.2011., 16:40   #3209
Quote:
Ariela___ kaže: Pogledaj post
Pa...ja na takvoj sličnoj lokaciji nisam našla ništa za te novce sa doručkom. 63eura po sobi, ne po osobi. Palace je super, ali ne želim riskirati sa telefonskom rezervacijom. Poslala sam im mail i na engleskom i na francuskom i nisam dobila nikakav odgovor. Uopće ne razumijem zašto su uopće stavili mail na svojoj stranici, ako ne odgovaraju na njih. Reviews za boulevards hotel su većinom dosta dobre, ne žale se na prljavost, žohare i slično, a meni treba samo za noćenje. Udobnost kreveta ne možeš provjeriti sve dok ne isprobaš, a i da je ne znam kako neudobno, 5 noćenja ću preživjeti

Boravak se uvijek plaća po sobama bez obzira na destinaciju - rijetki hoteli imaju single sobe a i onda su ev. 10-15% jeftinije od double i u principu se ne ispalte. No to nije tema.

Ne ulazim u pitanje propagacije Palace hotela već u isplativost tvoga. prema prikazanome ne vrijedi te pare - to je samo moje mišljenje.

Prenosim svoje viđenje smještaja u Parizu koji zbog izvanrednog prijevoza uopće ne mora biti blizu glavnih čvorišta. Prema prikazanome taj hotel je zreo za renovaciju a tolikom cijenom doručka samo navlače cijenu sobe.
Palace je barem bolesno jeftin skupa sa asketskom opremljenošću pa je isti bespredmetno raspravljati.
__________________
--------------------------------------------------
You may have a heart of gold, but so does a hard-boiled egg...
--------------------------------------------------
UglyKidJoe is offline