Pogledaj jedan post
Old 28.09.2011., 11:50  
Quote:
MAJAMAMA kaže: Pogledaj post
To što netko nešto voli nije mjerilo za upisne kvote. Volim i ja kazalište pa sam realna i nisam upisivala glumu kad nisam za to, a na FF-u, a i ostalim fakultetima, ima toliko onih koji su eto tako nešto upisali da sad nemamo gdje raditi.
a gle.. ja sam se recimo razmišljala između prava i književnosti. i išla sam na prijemni, i prošla. i da su primali samo onoliko koliko ih tržište godišnje treba - pet? šest? - ja bih vrlo vjerojatno opet upala a nekome tko je bio spremniji prihvatiti rizik nezaposlenja u struci sutra samo da bi studirao eto književnost, nekome tko bi se sutra bavio s time možda sa puno više strasti nego ja, nekome tko se spremio dobro samo ne toliko dobro ili jednostavno nije na njihovom prijemnom imao sreće, da sam izabrala književnost uzela bih mjesto ja koja sam se premišljala.

ne znam, meni je okej da ih se prima dosta. mislim, što da netko želi biti indolog i tražio bi posao i izvan hrvatske, što bi mu trebalo to uskratiti? da netko želi biti indolog jer ga zanima proučavati to a zadovoljan je raditi kao nešto drugo za što je završio drugi faks ili srednju?
__________________

moj mali mačić
anonymous_13 is offline  
Odgovori s citatom