Pogledaj jedan post
Old 09.02.2012., 15:05   #12
Quote:
tomisličak kaže: Pogledaj post
…mislim da ne postoji mogučnost niti na jednoj BT slušalic automatski prijenos zvuka nakon uspostave razgovora na mobitelu
Pa u prethodnom postu sam napisala da je tako funkcioniralo do sada, sa drugim mobitelom.
Quote:
- svaka BT slušalica se mora prstom tapnuti za prijenos razgovora…
Ocito ne bas svaka, jer kao sto rekoh do sada je bilo moguce poziv primiti samo prihvacanjem poziva na telefonu. A slusalica je ista. Sto onda znaci da to ne ovisi o slusalici vec o telefonu. Samo sto bi onda znacilo to "automatsko odgovaranje" i odabir sekundi
Quote:
…na nekim modelima mobitela imaš mogučnost uprabljanja pozivima preko slušalice,
Gore si napisao da se na svakoj slusalici poziv prihvaca (sto ocito nije bas tocno, ali je valjda tako kod novijih telefona i/ili slusalica), ali zanima me...da li onda poziv primas tako da samo na slusalici moras "tapnuti" ili moras prvo na telfonu primiti poziv, pa onda "tapnuti" i na slusalici?
Jer...iako je ova slusalica stvarno automatski primala poziv (primanjem poziva na telefonu), mozda je to neizvedivo s drigom telefonom ili bilo kojim telefonom koji nije SE K320i ...tj. s novijim telefonima.
A mozda niti druge slusalice (novije) to ne mogu, ali mozda mogu to sto pitam...da se ne rade dva pokreta, vec samo jedan ili - ili.
kajpa is online now  
Odgovori s citatom