Tema: Baranja 91'
Pogledaj jedan post
Old 21.04.2012., 21:17   #67
Quote:
bubiša kaže: Pogledaj post
Jednostavno je obrana bila preslaba jer je HV bio prejak da bi se obranilo. Ne možeš se braniti kad nemaš volje, niti ljudstva, kad vidiš kako političari, tajkuni i obogaćeni ljudi odlaze danima. Potpuno je nerealno očekivati da se jedna šaka jada obrani od najmanje 10 puta jače vojske. Sjeti se samo da se u isto vrijeme u Istočnoj Slavoniji gotovo ništa nije događalo, kao što se nigdje ništa nije događalo kad se oslobađala Zapadna Slavonija, osim zločinačkih granatiranja Zagreba, što nije moglo promijeniti odnose snaga na bojišnicama.
Koga briga za srpske probleme? Tebi kao da je žao što srbi nisu bili 10 puta jači pa da se koljemo mjesecima? Što bi se to trebalo događati u Bljesku? Što su to srbi mogli uraditi? SVK apsolutno ništa. VRS apsolutno ništa. Strašna VJ još manje. Hrvatska vojska je sa srbima obrisala pod, osramotila ih, izbacila im iz stroja 40% vojske, ostale otpratila na traktorima put obečane zemlje, a ti ovdje žališ za nečim. Stvarno ne razumijem
I BTW u istočnoj slavoniji se događao napad na Hrvatske snage na prvi dan oluje koji je za srbe završio neslavno, prije nego li su se i pokrenuli uništeno je nekoliko tenkova i poginulo desetak vojnika.
DoggTagg is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction