Pogledaj jedan post
Old 23.06.2012., 00:53   #91
Quote:
Anton kaže: Pogledaj post
H-alter je portal jedne udruge i kao takav, kao i sve udruge, traži donatore. I očito ne razlikuješ projekte koje pokreću pojedinci, od projekata udruga.
Ovo je uistinu kretenski argument. Logička besmislica. Zašto bi H-alter kao portal jedne udruge imao potrebu tražit donacije a portal pojedinca ne?

Ovo kao da je nezrelo dijete napisalo. Udruga po defaultu mora tražit donatore a pojedinci ne. Zašto? Zato jer si je Anton tako zamislio. Jer je čuo negdje da udruge traže novac. Pojedinci to ne rade. Otkad?Quote:
Zato što za razliku od tebe znam što je konkretno potrebno za portal tog tipa i da hoću, odnosno da me takvo nešto zanima, sutra bih isti takav mogao pokrenuti.
Još jedan kretenski argument. Znači ti si svojim izvanrednim osjetilima pogodio trenutak kad su index ili h-alter ili forum prerasli volontersku fazu?

Quote:
Kakav si ti lik.

Uspoređivati tiskovine i net portal je u najmanju ruku besmisleno. Isti taj VL i JL imaju i svoja tiskana izdanja, što ti je i odgovor zašto ti novinari dobivaju plaće. Iste te tiskovine su milijune eura teške tvrtke, koje još uz to imaju sponzore.

Zbog vlastitog neznanja, tebi je neshvatljivo da je jedan projekt tipa advance.hr moguć u potpunosti na volonterskoj bazi. No, tu sebe okrivi, jer ne znaš ništa o internet stranicama.

Za kraj pitanje za tebe - što je Wikipedija nego volonterski projekt?
Koji autogol, ne vjerujem. Da iza VL i JL stoje velike tvrtke. Da oni imaju sponzore. To je upravo i moja poanta.

Uopće nema potrebe da idem osporavat tvoje tvrdnje. Ti to činiš umjesto mene.
Trollkiller is offline  
Odgovori s citatom