Pogledaj jedan post
Old 16.07.2012., 16:19   #542
Quote:
Dragan kaže: Pogledaj post
To bi bila cinjenica, ako bi to bilo istinito.
Medjutim, postoji mogucnost da se radi samo o jos jednoj SF prici, tj. da je sve to jednostavno izmisljeno.
Onda svi tvoji zakljucci i cela prica padaju u vodu.

3D, 4D, hologrami, negativna bica koja nas manipulisu...
Previse zvuci kao teorija zavere da bi bilo istinito.
Osim toga, kao sto rekoh, moguce je da dusa nije ni savrsena, ni sveznajuca, ni vecna.
U svakom slucaju, dokle god nemamo direktno iskustvo i spoznaju, ne bi se trebali previse vezivati ni za jednu od tih teorija.
Mozda su sve do jedne pogresne!
Pa moguće je i to, i ja bi volio da je sve oke ali zbilja si u pravu kada kažeš da sve zvuči kao neka teorija zavjere, ja bi volio da nije tako, al šta češ. Kada se zbroje dva i dva onda sve upravo na to pokazuje. Ne mora se to shvatiti kao neka zavjera, za one koji opčenito te stvari ne vole, ne volim niti ja, ali ako kome smeta riječ zavjera onda recimo da je samo problem.

I koje su šanse da je SVE to izmišljeno? Čak i da je ovo izmišljeno, ipak ostaje ono što proživljavaju Nde-ovci, njihova iskustva također potvrđuju sve ovo..da postoji "problem" :P jel i to njihovo izmišljeno? ovo što ja govorim je i bazirano na njihovim iskustvima, na onome što su na njih milijune iskusili na svojoj vlastitoj koži. Ako onaj dio iz knjiga i je izmišljotina, ništa ne pada u vodu kako si ti napisao. Još uvijek sve stoji, i to na vrlo dobrim temeljima ako mene pitaš. Na ovoj planeti ako pogledaš shvatit češ da postoje mnogo problema, a znaš kako se kaže, kako dolje tako i gore.
Ja samo ovdje pišem do čega sam došao. Šta opet nije ništa posebno i svatko tko istraži i razmisli može doći do sličnih ako ne i istih stvari, šta se i događa btw.

E i da, šta fali pojmovima poput 3D, 4D, hologrami? koristim riječ "hologram" da bi nekako apstraktno objasnio neku stvar za koju mi još uvijek nemamo adekvatne riječi da bi ju mogli opisati. A i tu sam zeznuo, ubuduće neću pisati hologram, nego "hologram". Kao opis nečega što nije "čvrsto", zato i koristim to.
A šta se tiče 3D-a i 4D-a, nekako ste valjda do sada mogli skužiti da večina stvari o kojima ljudi na ovom forumu pričaju spadaju pod četvrtu dimenziju. Ne kao vrijeme kako se to shvača, nego dodatnu prostornu dimenziju. To nema veze sa bilo kakvom zavjerom, več je jedna zanimljiva metafizička tema inspirirana Carl Saganom zanimljivo je kako se stvari poklapaju ako malo dublje analizirate i razmislite.

Uglavnom. Ja mislim da sam dokazao svoje ovdje.

Nakon smrti večina vidi jedno "svijetlosno biće" koje im zatim prikazuje cijeli život pred oćima.

Quote:
Subjects frequently describe their experience as panoramic, 3-D or holographic. During a life review, the subject's perception is reported to include not only their own perspective in increased vividness, as if they were reliving a given episode itself again, but that of all other parties they interact with at each point being reviewed. Betty Eadie's widely read account, in which she described the life as her best conception of hell, also described the life review as extending to ripples of one's life and acts out into further degrees of separation. Some believe this extension to have limitations.

The term 3D is employed to approximate the inclusion of different physical perspectives onto a scene; the intensity of a life review was described by one individual as enabling him to count every nearby mosquito; but equally common is the description of feeling the emotional experience of the other parties, including in one case virtually everyone in a room. While some accounts appear to describe scenes as selected, others more commonly narrate the experience as including things they had, probably naturally, long ago entirely forgotten, with "nothing left out." Experiencers commonly describe the intense vividness and detail as making them feel more alive than when normally conscious:

"Most things were pleasant to see, some things made me very embarrassed. In fact, revulsion and guilt took away any good feelings, making me so very sorry for certain things I had said or done. I hadn't just seen what I had done, but I felt and knew the repercussions of my actions. I felt the injury or pain of those who suffered because of my selfish or inappropriate behavior."
Manje više svi kažu da su poslije osječali krivnju i sram (za što njihova duša nije bila kriva)

Krivnja je osječaj da ste nešto/nekome nešto loše učinili i žalite za time. "da bar ono nisam učinio"
Sram je osječaj kada se sramite sami sebe, svi ti osjećaji su dio ega i nemaju ama baš nikakve veze sa dušom, sa vama samima, koja je u tim svim situacijama bila samo svjedok. A ne onaj koji je kriv za to.

Reinkarnacija kao ponovno vračanje i utjelovljenje u novo tijelo, zašto? pogledajte definiciju krivnje...

+ Nasilno vračanje od strane istih tih bića u novo tijelo, ponekad i krše slobodnu volju same duše koja kaže da se neče vratiti.

Mislim, svakome pametnom bi sad več nešto trebalo biti čudno. Ta bića nam potenciraju te negativne osječaje, sa kojima naša duša nema veze, i vračaju nas zbog toga u novo tijelo jer kao tiga nismo naučili lekciju ili smo nešto ili nekome nešto loše napravili. A onaj koji ne zna ovo o čemu sada pišem nema o tome pojma i takva će duša pasti u njihovu zamku.

+ Ljudska povijest je puno patnje, boli i šta svega još ne, i ustanovili smo da nitko neče patiti u bilo kakvom obliku, kao i sama duša i mi u duhovnoj formi. Dakle, zašto je duša ovdje ako to nije htjela? več sam napisao.

Sve se tako lijepo poklapa da je več pomalo jezivo.

Najbolje je da se čovjek oslobodi svega toga i nema se čega bojati. Jer ipak su nam ti osječaji nametnuti od strane društva, religija, itd. To bi uglavnom bilo to.

Zadnje uređivanje Ironrage : 16.07.2012. at 17:39.
Ironrage is offline  
Odgovori s citatom