Pogledaj jedan post
Old 01.08.2012., 23:52   #793
Quote:
Kame Sennin kaže: Pogledaj post
Ja sam početkom ovog mjeseca napokon uspio obaviti kolonoskopiju, s anestezijom, u Poliklinici Medikol. Prvi put sam išao bez anestezije u državnoj bolnici, i bilo je užasno bolno + doktorica koja je to radila se očito žurila na praznike stoga je odustala 3 minute nakon početka jer više nije mogla slušati moje jauke.

U Medikolu je osoblje zbilja ljubazno i stručno, zbilja ih treba pohvaliti, doduše usluge se naravno plaćaju. Kada je anestezija počela djelovati, lagano sam utonuo u san. Kasnije su me probudili, nije me ništa boljelo. Doduše, pregledana mi je samo trećina debelog crijeva, jer je ustanovljeno da imam ulcerozni kolitis, i bilo bi opasno (moguća ruptura) da su nastavili dalje s endoskopom. Već 2 sata nakon kolonoskopije sam se osjećao sasvim normalno, bez ikakvih smetnji.

I zadnje što bih rekao je:

JE'L MOGUĆE DA MI JE NAKON 7 MJESECI POSJEĆIVANJA MNOGIH NESPOSOBNIH DOKTORA UTVRĐENA BOLEST?? NAPOKON MOGU PRIMATI LIJEKOVE... šteta što ću ih morati piti oko godinu dana.
....boldano...većina ih radi iu državnoj ustanovi ili je radila....i naravno veseli su jer su dobro plaćeni....a što se tiče samog pregleda hm...ne znam u kojoj državnoj bolnici ste bili ali ako je upala toliko izražena i pri samo desetak do dvadeset cm se jasno vidi o čemu se radi ...pogotovo ako je U_C.
Protected is offline  
Odgovori s citatom