Pogledaj jedan post
Old 19.10.2012., 18:21   #1145
Quote:
prasak kaže: Pogledaj post
Bok, nama je Kontrola zvuka svirala na svadbi i bili su super. Glazba je odlična, imaju širok repertoar (na njihovim je stranicama) koji pokriva sve osim narodnjaka, a možete se s njima dogovoriti i koje žanrove ili pjesme da sviraju ili ne sviraju. Ali čega god da se dohvate zvuči odlično jer mislim da svi pjevaju ponešto pa pjesme zvuče vrlo vjerno originalima i nije stalno isto. Tamburaške su bile super, ali domaći i strani rock nenadmašan! Kad gitarist iskoči na podij i stane među plesače to je ludnica Po našem naputku nije bilo glazbenih želja gostiju, a ne znam kakvi su ako netko želi da bude i glazbenih želja.

Protokol je dobro vođen, vidi se sa imaju iskustva, nemamo nikakvih zamjerki. Pauze nisu imali jer smo svakih sat vremena imali jelo ili neko događanje, a sve vrijeme između jela popunili su svirkom i stalno je podij bio pun. Svirali su dok je bilo i 5 ljudi na podiju ujutro, skoro do pola 6. Kad je trebalo nešto vremenski prilagoditi, to je riješeno uz dogovor s nama i salom bez problema. Imaju registriran obrt, a svejedno su povoljniji od ostalih s kojima smo bili pričali. I da, brzo odgovaraju na mail, radi nas su organizirali probu kad smo se odlučivali za bend i stvarno su za preporučiti, zato će ih i još jedan par koji je bio na svadbi angažirati.

stvarno se nema sta dodati na ovaj osvrt.
nama se svirali 01.09. i ekipa je stvarno OK.
sve se fino dogovorite, vođenje protokola, točno onako kako je dogovoreno, svirka baš onako kak treba, blokovi glazbe fino kombinirani.

i nama su svirali skoro do pol 6, a poceli smo u 19h.

uglavnom za preporuciti, SVAKAKO !!!
Baroje is offline  
Odgovori s citatom