Pogledaj jedan post
Old 07.11.2012., 11:04   #1170
Quote:
Deh kaže: Pogledaj post
Sve se može dogovoriti i oni rade po dogovoru. Ovdje kod Koale je repertoar bio dogovoren u smislu žanra glazbe (u kojem setu koji tip glazbe, koji pjevači i sl., što uopće ne svirati, da to ima nekog reda i koncepcije) i potpuno su se držali toga, bez odstupanja. Također nije bilo glupih fora kod buketa, puzanja, gay plesova i sl. Podij krcat od prve pjesme pa praktički do fajrunta.
potpisujem...mi smo bili 30.6. na svadbi na kojoj su oni svirali..i bilo je super...ništa od ovo gore spomenutog nije bilo...na naš naš datum su zauzeti ali sve ima svoje...mi smo na kraju dogovorili band kojim smo oduševljeni...
Odlučili smo se za Kontrulu zvuka . Dečki su nas oduševili su svakom smislu riječi...Došli smo s vrlo visokim očekivanjima jer smo tu pročitali same pohvale plus čuli od još par ljudi sa strane...i nadmašili su ih...od muzičke izvedbe,preko vokala do profesionalnog stava. Uglavnom uopće ne sumnjamo da će na biti takvi i na svadbi .
__________________
I am already kindly disposed towards you. My friendship it is not in my power to give: this is a gift which no man can make, it is not in our own power: a sound and healthy friendship is the growth of time and circumstance, it will spring up and thrive like a wildflower when these favour, and when they do not, it is in vain to look for it.
William Wordsworth
tinkerbell is offline  
Odgovori s citatom