Tema: Bitcoin
Pogledaj jedan post
Old 16.12.2013., 23:02   #1611
Quote:
BozaPub kaže: Pogledaj post
Eto što se desi kada Index.hr nahvali nešto )



Moram nešto pitati.
Trejderi.
Po kojoj vam logici odgovara da cijena pada ako nitko od vas nije u shortu?
Targeti od 25k??
Nitko ne piše po kojoj je cijeni kupio i prodao, ovo čudo zvizne 15 do 20 posto na dan, a svi su baš u tom trenutku u plusu ili van pozicija?
BTC je u nekoliko dana s preko 1000 pao na 700 i to je svima cool, svi zarađuju fantastično, a nitko da opali short?
Jesam li nešto krivo shvatio ili prešućujete?


Što ako se naknade povećaju na 1 %, ili se ugasi exchangere zbog npr. neplaćanja poreza?
Ja ne trejdam redovno, ali tu i tamo se zaigram. Dovoljno sam iskusan da znam procijenit kada trebam prodat i kada se vratit, u razmaku od nekoliko minuta ili nekoliko sati maximum. Danas sam izašao iz LTC na $27-$26.8 i ušao natrag na $23.8-$24.1x. Iz BTC izašao na $712 i ušao natrag na $65x. Ostavio još jedan nalog na bidu na $620, ali ga poništio i digao na $66x pa je prošao malo iza toga. Mogao sam i bolje, pogotovo da sam ranije bio uz komp i da sam prije izašao, ali zadovoljan sam. Danas više nemam namjeru trejdat kud god da ode cijena.

$25k mi je target koji očekujem za 3-5 godina. Naravno da nisam 100% siguran i ne mislim ulupat sve što imam, ali trenutno vjerujem u svoju procjenu.

Ja sam ušao relativno kasno, ali i relativno rano, ovisi kako uzmeš. Ranije sam napisao na koliko. U dobrom sam plusu. Ako se ovakvi padovi nastave bez dovoljno vremena za oporavak između padova onda neću još dugo biti u plusu Ja i dalje čvrsto vjerujem da će dugoročno rast.
Bizdo is offline