Pogledaj jedan post
Old 22.02.2014., 19:13   #3040
Quote:
Sono_Lei kaže: Pogledaj post
Hoces! Mozda ne sama ali uz neciju pomoc sigurno hoces! Samo treba vremena...
eh, probala sam i sama i uz tuđu pomoć i već tri godine se borim s time...


Quote:
PATROCLUS00 kaže: Pogledaj post
Ajmo u malo ležernijem tonu, već ti se zahvalih na odgovoru u postu prije... Meni se čini (ili mi se to samo čini?) da su Amerikanci mnogo skloniji anksioznosti nego npr. Hrvati, naravno da omjer populacije je nemoguce usporedit, ali proporcionalno gledano...
/cut
imam dojam da, opet, krivo gledaš stvari. prvo si napisao da su bolje živjeli naši bake i djedovi, a nitko ne može sa sigurnošću reći koliko je onda bilo blaže psihički bolesnih ljudi jer si tada bio ili lud ili zdrav, a ako si bio lud onda si završio u ludnici gdje je gore nego u zatvoru.
sad kažeš da su amerikanci "bolesniji" samo zato što su otvoreniji prema psihičkom zdravlju.
što fali imat obiteljskog psihijatra? zašto je loše obratiti se stručnjaku kad se obitelj nađe u nekom teškom emocionalnom stanju tipa smrt u obitelji, teška bolest ili nečem jednostavnijem, a opet ponekad traumatičnom - odlasku djece iz kuće (npr na faks, a kod njih je to najčešće na doslovno drugi kraj zemlje).

ne vidim neku drastičnu razliku između našeg i njihovog tempa života, jedino što su oni u većini financijski sigurniji od nas, pa si samim time i mogu priuštit sate i sate privatnih razgovora sa stručnjacima.
__________________
blogovlje is back.
tražilica je ubila forum.hr :mama:
dire Dawn is offline