Pogledaj jedan post
Old 26.03.2006., 19:29   #50
Ja se isto znam zacrveniti i to u dvije situacije-1. kad pobijesnim,ono,tik pred svađu s nekim,kad poludim i kad mi sva krv jurne u glavu, a 2.kad mi je neugodno.

Za ovo prvo mi se čak čini koliko toliko normalno;no istina bog da bih trebala raditi na sebi i oko svog uzrujavanja,tj. svog neuzrujavanja oko ponekad banalnih stvari.

No,ovo drugo me već malo počelo zabrinjavati, jer je meni neugodno radi nekih totalno čudnih stvari. A možda nisu čudne, ali ipak brijem da jesu, tj.čim me to muči, nije dobro. Tipa, kad razgovaram s nekim tko ima veću "titulu", tko je iznad mene, tipa neka stručna, inteligentnija osoba, šta ja znam, ja dobim neku fobiju da neću ispast na nivou te osobe i počnem muckati, tražim riječi, a ponekad se i gadno zacrvenim. Mislim si u sebi "wtF??! pa ne zna ta osoba ni jednog k** o meni, čega mene pred njom ima biti sram??", ali te misili ne pomažu u obrani od crvenjenja. Ili kad trebam pitati neko pitanje, u bilo kojoj situaciji, neku nepoznatu osobu, (osim klasičnih pitanja) također se zacrvenim jer se bojim da to pitanje ne ispadne glupo. Općenito sam osoba sa samopoštovanjem, ali čini mi se da mi fali samopouzdanja!! Kako to dvoje može biti tako slično,a toliko različito..?

O javnim nastupima i odgovaranju na usmenima uopće neću ni govoriti.

Jednostavno, sve što mislim - piše mi na licu!
kyna is offline  
Odgovori s citatom