Pogledaj jedan post
Old 01.05.2014., 18:55   #48
Ne tražim ni rame za plakanje , ni prijatelja, ni ljubavnika. Tražim uho...ali ne petrovo. Smiren um, spreman za razgovor o svemu. Bez zadnjih misli, bez skrivenih namjera, bez forsiranja nečeg višeg. Tražim otvorenost, ali i diskretnost. Ne konzervatizam i lažnu ljubaznost. Samo spremnost za povremenu kavu, bez dugotrajnih dopisivanja, jer nemam vremena za takvo nešto.

Takva osoba može biti bilo kojeg spola, ma može biti i dvospolac, gay, transvestit...dok god ima želju za povremenom kavom. Možemo i šutjeti na kavi. Neće mi smetati. Vjerujem da šutnja povezuje ljude, više nego riječi. Da mnogi pronalaze ispunjenje u praznini tišine. I lijepo je kad dva uma šute zajedno. Promatraju i ne osuđuju. Samo promatraju.

Bitno mi je jedino da je osoba u rangu od 20-30 god. I da je intelektualac/intelektualka...te da joj vrijeme ne prolazi uzaludno kad ga provodi u svom društvu, tj. da ima razvijenu maštu.

Potvrda za gore navedeno je fotografija osobe sa nekim neuobičajenim predmetom i kratkim objašnjenjem zašto je baš taj predmet izabran, uzvraćam jednako...bez obzira namjeravam li se naći s tobom ili ne.

Isto tako, prvim javljanjem očekujem kratku pričicu/obrazloženje. Zašto misliš da bih se s tobom trebala nać na kavi i šutjeti? (daj mašti na volju)


Vaša jedina,
Selectra

__________________
Birthday SeX
Selectra is offline  
Odgovori s citatom