Pogledaj jedan post
Old 18.05.2014., 20:36   #59
Pozdrav.
Željan novih iskustava i poznanstava odlučio sam i ja staviti svoj oglas. A trenutno sam i na bolovanju pa imam malo više slobodnog vremena.

Pa da krenem. Muško, 29 godina, rodom iz Koprivnice. Završio sam fakultet i trenutno radim u Zagrebu. Inače sam jako pozitivna osoba, uvijek nasmiješen i držim se one da nikaj nije nemoguće, tj. ne dozvoljavam sam sebi postavljati granice. Volim širiti pozitivu oko sebe, dizati raspoloženje i uvijek sam spreman pomoći. Kažu mi da sam jako tvrdoglav, al ja se držim da je to pozitivna tvrdoglavost. Kad se nečeg uhvatim ili si zadam neki cilj, onda to volim i ostvariti...ne volim odustajati. Volim sport (to je i razlog mog bolovanja), aktivnost, izlaske, dobru zabavu, filmove i kino, znanost, misteriju, dobru raspravu. Poštujem tuđa mišljenja te volim zanimljive i inteligentne razgovore Slušam elektronsku glazbu (nešto u stilu Ultre), ali volim i drugu glazbu i žanrove ako mi uđu u uho. Tu i tamo znam zaigrati neku igru na kompjuteru s frendovima (malo pucanja ne škodi).

Ako ima neka djevojka ili žena voljna dopisivanja i upoznavanja, ja sam slobodan za komunikaciju. Kao što rekoh, volim upoznavati nove ljude.
Pa eto, čujemo se.
__________________
Pozitivaaaaaaaaaaaaaaaa... :)))))
markdeejay is offline  
Odgovori s citatom