Pogledaj jedan post
Old 06.11.2014., 19:29   #179
Quote:
okapoaN kaže: Pogledaj post
- Svaka pomoć je dobrodošla - poručuje Marko.

Izvor: Jutarnji list
Dečko je genijalac, tu nema sumnje.

Preuzeo izum star 200 godina od fratarskog gorštaka iz škotske vukojebine za kojeg prosječni hrvatski rektor ili novinar nikad nije čuo, naručio model preko ebaya za 23 USD, pa prodao priču o inovativnoj mladoj nadi koju traži NASA. Turkalj mu dao rektorovu nagradu (lik inače ekonomist a ne strojar ili inženjer), mediji vrve o "novom Tesli", a domoljubi ga po svim komentarima brane uvjereni da ga napadaju zbog tradicionalnog "hrvatskog jala" ili da su to ljubomorni četnici koji se plaše da će nadmašiti Telsu.

Ima dečko žicu, dovoljno govori da je član mladeži HDZ-a (i njegov brat I*** također), provjerio sam preko facebooka. Uzimajući u obzir stajling i moć uvjeravanja na PR videu, neviđen još od onih reklama sa zalizanim Amerima koji su nudili kozmodiskove i ekspres-lonce na poluvremenu Marisol i Esmeralde, momak ima sve predispozicije da dogodine sa sloganom "Preorimo Slavoniju inovacijama" postane nosioc liste HDZ-a za Istočnu Hrvatsku.

"Svaka pomoć je dobrodošla", zaključuje on. I jest, 120 kuna za model preko ebaya plus 40 kn poštarine nisu male pare danas kada je zemlja u krizi, a najlakše ih je nadoknaditi donacijama od strane naivnih domoljuba uvjerenih da ulažu u budućnost hrvatske nauke, te ono najvažnije - da nakon pravoslavnog hrvatskog genijalca napokon dobijemo i onog čistokrvnog katoličkog. Preorat će on dosta domoljubnih novčanika, kažem, genijalac bez sumnje.

Svaka čast Marko i sretno, samo inovativno!
napadide is offline  
Odgovori s citatom