Pogledaj jedan post
Old 24.03.2015., 19:52   #43
Quote:
Outrage kaže: Pogledaj post
Što stoji iza druidove histerične fiksacije lgbt identitetom?

Očito je odmalena indoktriniran u iznimno limitiranu i rigidnu falogocentričnu matricu. U nju su ga uveli baba Krampača i pop Mato (ili neki malograđanski ekvivalenti), i ne može on pobjeći iz tog okvira jer ga kao takvog nije u stanju prepoznati. I sad tu nastaje problem, što taj utilitarni sistem u društvu ne priznaje funkciju filozofa, sociologa, ili nečeg sličnog; ona je neproduktivna, beznačajna.

Odavde dolazi potreba dokazivanja i dodvoravanja većini pred kojom se želi opravdati korisnost; njenom se položaju moći druidi žele pridružiti pomoću demagoškog dnevnopolitikantskog populizma i ismijavanjem tabu tema kao što su gej pitanja ili veganstvo. Na taj se način druidi ovog pdf-a identificiraju kao autoritet, aktivni subjekt koji nešto znači i djeluje, umjesto onaj koji je pasivni impotentni feminizirani objekt institucija moći (objekt indoktrinacije babe Krampače i popa Mate; objekt poruge na Prirodnim znanostima i u društvu općenito; objekt trendi fašizma i hipsterskog neoničeanskog radikalizma; rob površnog taštog kukavičkog mentaliteta kojeg strašno brine da ispadne cool pred ostalim forumašima, itd).
Ovo je jedan od najboljih postova koje sam pročitao na forumu.
Sve si pogodio točno u sridu, pogotovo prvi dio posta. Kako si samo znao sve to? Moram reći da imaš dosta istančano oko i da si izuzetno lucidna osoba.

Dosta dobro, dosta dobro.

Druid is offline