Pogledaj jedan post
Old 24.05.2016., 14:11   #67
Pozz! Mi smo prošle godine tražili odgodu škole za sina, rođen 6.3. i dobili smo. Prošli smo liječnički pregled, cjepili se nismo jer sam rekla doktorici na pregledu ta želimo odgodu. Po njoj je on bio na granici za školu. I može i ne. U školu na pregled smo išli negdje početkom četvrtog mislim. I tamo sam odmah rekla da želim odgodu ali su ga svejedno pola sata "testirali". Oko 5.6. smo dobili doma Rješenje da je odobrena odgoda. Odgodu smo tražili najviše zboj problema s glasovnom analizom i sintezom te lošim izgovorom slova š,ž,č,ć. Naravno, kod logopeda smo se predbilježili još u 3.mj 2015. a tek ćemo početkom lipnja ove godine krenuti kod nje na vježbe, od listopada 2015. mu plaćamo privatno.
Ove godine smo se cijepili, kod zubara nismo morali ići jer smo bili prošle godine, vadili smo krv i urin. Opet smo bili u školi početkom trvanja i sve je bilo super. Puno je zreliji i više nema problema s analizom i sintezom, piše i čita i super izgovara slova i u spontanom razgovoru.
Iduće godine mi kćer kreće u školu. Navršit će 7 u kolovozu i kako god bude za nju ne mislim tražiti odgodu. Sada ima još 5 pa je još dosta razigrana i neozbilja. Zna napisati neke osnovne riječi i brojeve ali je još ne forsiram ničime. Nju sam predbilježila za logopeda u 10.2015 pa se nadam da će krenuti do siječnja 2017. Ima probleme s izgovorom slova najviše. Logo u vrtiću je počela s radom u listopadu 2015. i po meni je katastrofa!! mala neće ni da je vidi ni da joj prođe kraj vrata kad je vodim u sobu. Strah ju je. Ova stvarno ne zna sa djecom. Naučnica je, ovo joj je prvi posao, i ja sam joj čak nosila hrpu materijala za rad kad je uzela moju djecu na vježbe (nikakav napredak nije bio). Privatno je počela isto davati satove i to po 150kn. Užas.
Tsila is offline  
Odgovori s citatom