Pogledaj jedan post
Old 13.06.2016., 14:58   #121
Quote:
Valissa kaže: Pogledaj post
Po mome iskustvu s njom, takve osobe poštuju samo one koji su hladni, distancirani, a uljudni, i financijski neovisni o njima. Ovo se, naravno, odnosi na ponašanje prema svima drugima osim prema vlastitoj djeci - jer kad nema financijske ovisnosti, onda udaraju na grižnju savjesti, emocionalno ucjenjivanje najvulgarnije vrste, suze, kletve i pokazivanje ožiljaka od nestručnog carskog reza.
da carski rez, moja sveki svom sinu spočitava slomljena rebra koja je zadobila jer se dr nasjeo na nju da bi sineka istisnula I dan danas ju rebra bole radi njega kad joj digne tlak
Mi se smijemo tome, ali do toga treba doći.

Ovo boldano si jaako dobro primjetila Moja sveki je aždaja prema svima, ali mene ne dira. Upravo iz ovog razloga što si navela.
Kad sam se udavala za njega bila sam potpuno neovisna - svoj stan, svoj posao, svoj auto i svoj "baka servis" za današnju bebačicu Nije mi mogla ništa. Čula sam o njoj svašta, vidim kak se ponaša prema ljudima oko sebe, a nas dvije - hladan i distanciran odnos, ali kulturan i pristojan. Rijetko se vidimo, popijemo skupa gemišt, pitam za zdravlje i to je to. Ne trebam ju.

Čak je i prema unuci distancirana zato što je to "isključivo moje dijete"
Jaya is offline  
Odgovori s citatom