Pogledaj jedan post
Old 07.09.2016., 22:20   #27
Quote:
miss daisy kaže: Pogledaj post
Ja sam, ako me pamćenje služi, u školu išla u tim "majicama na spaline". I vidjele su mi se cice (malo, a možda i puno kad bih se naginjala ).

Da vas umirim, sve je prošlo okej, prolazila s odličnim (nije zbog cica, skoro sve su bili ženski profesori!), imala glupih veza, našla dobru, rodila, plaćam porez, ne nosim baš više takve majice jer cice krenule nizbrdo.


I mrzim mrzim mrzim ta pravila odijevanja za odrasle, mrzim sve što nose odrasle žene i da me se pita, uvijek bih bila u trapericama i majici (al kažem, sad više ne "na spaline" ).
Tj iako me se ne pita, idem tako po svijetu, znajući da me na prvu većina uvijek ocijeni kao polusposobno ostarjelo dijete, jer valjda kad bih provodila vrijeme birajući outfit za odrasle, to bi značilo da bolje radim svoj posao.
(za forum.hr, ne kažem da onaj kojemu je odijevanje bitno radi lošije od mene, nego da to nema nikakve uzročno-posljedične veze, al jebeno nikakve).

Da radim u školi, i da moram kupovati odjeću po tim nekakvim "školskim pravilima odijevanja", a da se ja inače tako ne oblačim, bila bih luda, ne samo jer mrzim kupovati odjeću koju ne preferiram, nego i zato što je to dodatni trošak.
Mislim da svaki poslodavac kojemu se radnike zajebava s time mora dati novce za odjeću za posao.


Nisam pratila raspravu prije, pa nemam pojma jesam li uopće dobro shvatila temu

Ugl rant je gotov, ujedno pozdrav svima na RiD-u i nadam se da školarcima dobro prolaze prvi dani
Dejzi, pa đe si bila, nema te ni za lijek
__________________
Raditi u jeziku/isto je/što i raditi/u polju/dođe nevrijeme/i dođu tuča i mraz/i od svega/u jeziku/i u polju/ostaju tek te/
patetične/smrznute latice/divlje trešnje/koje beznadno lete/svud po čitankama/za stražare/i grobare./ Ethno brojalica, D. R.
MajaMama is offline  
Odgovori s citatom