Pogledaj jedan post
Old 09.09.2016., 11:56   #15
Quote:
Cromanst kaže: Pogledaj post
Ovo je sve istina što si rekao.

Ljevica se navodno brine o pravima određenih društvenih skupina koje u stvarnosti imaju potpuno suprotna stajališta i stavove. Ne možeš istovremeno podržavati gay prava i nekontroliranu islamsku imigraciju. To je jednostavno nespojivo i prije ili kasnije će dovesti do krvoprolića, kao što smo imali prilike vidjeti ove godine u Orlandu.

Milo je nakon tog tragičnog događaja napisao članak u kojemu je optužio ljevicu da je odabrala islam ispred gayeva: http://www.breitbart.com/milo/2016/0...aimed-orlando/

Upravo će aktivizam takvih ljudi poput Miloa dovesti do toga da će većina gayeva uvidjeti da je bolje da se zalažu za restriktivniju imigracijsku politiku i pravo na nošenje oružja jer će na taj način osigurati sebi veću sigurnost. Samim time će se konačno istrgnuti iz zagrljaja ljevice i približiti desnici. Milo je tek predvodnik tog novog trenda.
Sad cu ti objasniti zasto ce taj trend uvijek biti ruban i zasto je konzervativizam nespojiv sa gay pravima.
Konzervativci zele zabraniti useljavanje migranata ( pretezno onih sa bliskog istoka ). Gay zajednica bi time dobila nesto vecu sigurnost jer odredeni broj napada doista dolazi sa njihove strane, ali bi dobili dokidanje stecenih prava, a pod broj 1 prava na brak.
Vecina se , razumljivo, nikada za takvo sto nece odluciti.
bubi mir is offline  
Odgovori s citatom