Pogledaj jedan post
Old 17.09.2016., 22:12   #3
Quote:
gale007 kaže: Pogledaj post
Ovako ako entko zna odgovori ili smjernice neka nam pomogne. Moja partnerica je u 10 mjesecu 2014g. doselila u Njemacku kod mene, u HR ima jos uvijek muza, ono sto moram napomenuti da im se brak davno raspao i zivjeli su na istoj adresi samo ona u jednoj kuci a on u drugoj u istom dvoristu. Znaci svatko je imao svoje financije i svoje puteve, rijetko kad su i razgovarali. No to sada i nije bitno, ono sto nas zanima, je ustvari pitanje kada se u HR brak smatra ponistenim i kome se trebamo obratiti. Mi zajedno zivimo od 2014 i na istoj adresi u DE smo prijavljeni, od 01.2016 je i njen 14-sto godisnji sa nama, i nastavio se skolovati ovdje te je i on prijavljen skupa sa nama na istoj adresi. Njen jos uvjek muz zna za nas i naravno on je djete pustio i izvadio mu osobnu koju je majka morala ici poslije podici kada smo isli po njega, ispisao ga iz skole i pripremio sve dokumente koji su nam ovdje bili potrebni.

Ako je netko imao slicnu situaciju ili zna odakle da krenemo neka nam javi
M&Z
Nema poništenja građanskog braka,osim u vrlo specifičnim okolnostima,koje u slučaju tvoje partnerice očito ne postoje.
Ne razumijem,jeste li vas dvoje toliko neinformirani da ne shvačate da je razvod braka tj zahtjev za istim jedino zakonito rješenje.
Gospođi stoji mogućnost,ako ima trajni boravak,a ne samo privremeni, zahtjev predati naravno uz svu potrebnu dokumentaciju i pri njemačkom sudu.Informirajte se pri najbližem.
Inače može u hr opunomočiti bilo kojeg odvjetnika da podnese zahtjev za razvod braka i da je zastupa.
__________________
Vjeruj u se i u svoje kljuse
amary is offline  
Odgovori s citatom