Tema: Stjenice!
Pogledaj jedan post
Old 23.10.2016., 23:16   #58
Mislim da od tih njihovih špricanja nema nikakve koristi (ne znam kako je u Njemačkoj, ali vjerujem da ni tamo nije dozvoljeno špricanje s nekim štetnim kemikalijama koje ih jedino mogu ubiti). U SAD-u su sve više traženi oni koji dođu u kuću pa zagrijavaju temperaturu prostorija do 70 stupnjeva s nekim puhalicama (prije toga sve hermetički zatvore) i izgleda da je to učinkovito.

Ne znam što ćeš s laptopom, trebaš bit kreativna možeš ga odnijet na čišćenje, možeš ga stavit u vakumsku vreću pa poslije odlučit...

Nažalost, koliko god gadno zvučalo, one ti se mogu prikriti u odjeći i obući, čak i kosi (oprosti) i možeš prenijeti nekome kod kog ideš na sat vremena. Bilo bi dobro da dok si u tom stanu imaš pripremljenu odjeću za van - opereš, ispeglaš i zatvoriš u vrećicu i prije izlaska iz kuće se istuširaš i uzmeš tu čistu odjeću u koju nisu mogle doći nakon pranja.

Znam da je psihički totalno za prolupati. Probaj ako možeš izvesti da seliš malo po malo stvari, kad se umoriš od peglanja da napraviš odmor koji dan pa se vraćaš po ostatak. Ali uvijek nosi u vrećici čistu odjeću i istuširaj se pri izlasku iz tog šugavog stana.

Probaj se čim prije maknut od tamo dok se nisi skroz psihički iscrpila, ali učini još taj napor da ne moraš ponovo kroz to prolaziti na drugom mjestu.

Sretno!
Alienica is offline  
Odgovori s citatom