Tema: Reiki
Pogledaj jedan post
Old 14.08.2003., 20:57   #98
Quote:
tuk'bah kaže:
Točno je da bi trebali naplačivati. Ali ne toliko da od toga kupuju tri auta, viletinu s bazenom i slične stvari. Jer ljudi koji zagrizu na (npr.) reiki spremni su prodati i dušu vragu samo da mogu pohađati te tečajeve, a učitelji to znaju i iskorištavaju maksimalno. Znam za dosta takvih slučajeva. Ustvari, sve je to velik biznis.

Pa "blago vama" kad znate takve učitelje......upoznala sam nemal broj reiki učitelja, a sama sam inicirana kod dvojice (žene i muškarca) i nijedno od toga ne zgrće lovu na svojim inicijacijama.Samo sam čula za jednog reiki učitelja koji uzima 1000 dem (onda) za prvi stupanj,a za ostale što sam čula nikad se nije radilo o nekim ekstra ciframa, kakav se ovdje dojam iz vaših priča može steći......princip mojih učitelja je da je potrebna razmjena energije i iskazivanje zavalnosti učitelju poradi inicijacije ,ali na učeniku je da izabere vrijednost i količinu i oblik poklonjenog čime će se energija razmijeniti, jer nekome je 5 kn dva kruha neophodno potrebna, dok je drugome tih istih 5 kuna kafa negdje na odmoru...
Ne znam...valjda sam imala "sreće"....

A reiki......samo super iskustva...pogotovo sad ljeti kad mi treba mjesto za parking (da, da...i za takve banalnosti se može koristiti )
kisha is offline  
Odgovori s citatom