Tema: Disleksija
Pogledaj jedan post
Old 06.11.2016., 22:01   #44
I vodila sam ga na svoju ruku jer se mučimo od prvog razreda, a ima dosta simptoma disleksije. Čak mi je logopedica prije početka škole rekla da sumnja da bi mogao imati i disleksiju i disgrafiju. Logopedica u bolnici mi se čudila kako sam ja došla na svoju ruku i da me nitko iz škole nije poslao, ali mi je rekla eto da je još rano za testiranje i dijagnozu jer možda na kraju ispadne da samo ima poteškoća sa čitanjem i pisanjem, a ne pravu disleksiju i disgrafiju.

On ima individualizirani od prvog razreda iako je to više mrtvo slovo na papiru. Svako malo idem u školu, učiteljica non stop govori vježbajte vježbajte vježbajte. Ubijam i sebe i dijete u pojam, a napredak ja jako malen. Njemu matematika super ide, u engleskom je najbolji u cijelom razreda, ali hrvatski i priroda nikako pa nikako. U prvom raz. je dobio 1 iz razumjevanja pročitanog teksta. Iz toga nikad nije dobio veću ocjenu od 2, sad prošli tjedan je dobio 1 iz prirode iz pismenog iako ga je par dana to isto gradivo pitala usmeno i dobio je 4. Napisala je usvojio gradivo, pored jedinice da nije usvojio gradivo.

Kad sam donijela učiteljici nalaze od logopeda i psihologa kako bi trebala postupati s njim, počela je pisati komentare: riješavao ispit potpuno samostalno jedan školski sat jer joj svi govore da mu mora objasniti pitanja i produžiti vrijeme ukoliko je potrebno.
*Mustra* is offline  
Odgovori s citatom