Pogledaj jedan post
Old 13.12.2016., 16:36   #67
Test nema veze sa znanjem nego samo inteligencijom? Što se kod nas rađaju statistički značajno prosječno neinteligentnija djeca nego u npr Singapuru, i to svakih 3g sve više, pa zato sve više zaostajemo za njima?

Ili ova teorija kako je problem u Hrvatskim roditeljima. Kakvi su to roditelji u drugim zemljama? Prolaze neke posebne škole roditeljastva u kojima ih uče kako se ophoditi prema nastavnicima i školskom sustavu, pa eto ti školski sustavi nisu jadni srozani diverzijskim djelovanjem roditelja pa je znanje djece koja izlaze iz njih kvalitetnije nego ono naših đaka? Kako ti isti roditelji kad presele u inozemstvo odjednom misle da je školski sustav neusporedivo bolji i kvalitetniji nego ovaj kod nas? I ne bune se više?

Koji je prosječni broj djece u jednom Singapuru u obitelji, koliko je prosječno radno vrijeme roditelja u Singapuru, koliko su tamo djeca izložena računalima od najranije dobi te koliko je tamo društvo kompetitivno, u usporedbi s Hrvatskom? A rezultati testova su...?

(FYI: The median age of Singaporean residents is 39.3,[202] and the total fertility rate is estimated to be 0.80 children per woman in 2014, the lowest in the world and well below the 2.1 needed to replace the population )
proab is offline  
Odgovori s citatom