Tema: David Icke
Pogledaj jedan post
Old 17.10.2006., 02:36   #49
Quote:
zoser:
ali da Ameri nisu sletjeli na Mjesec je glupost i svemu tome je dokaz na temelju jedne slike i zastave na njoj, pa zastava je od metala, nakon postavljanja iste zbog niske mjesečeve gravitacije zastava bi se još dugo nastavila njihati
Nije ti niti malo čudno što je nasa izjavila da su sve originalne snimke sa slijetanja na mijesec zagubljene u arhivu??? Ali imaš utjehu još su rekli da se vodi intenzivna potraga za njima.

Otkotrljale su se iz arhiva jer su sa mjeseca pošto mjesec ima malu gravitaciju.

Nije ti čudna pomisao da su rusi poslali prvi satelit prvog čovijeka i prvi su obletjeli mjesec, njihova tadašnja tehnologija je bila naprednija od amera. Ipak su trebali branit svoj ponos.

Možda neznaš ali kad se LEM spustio na površinu mjeseca nije podigo prašinu veću od recimo mene kad skočim na prašnjav kauč!!!!!!!!!!!!!! Ili je imao samo nježne retromotore.


A čuj možda su i išli ali ni ja ni ti nismo bili tamo da se uvjerimo zato se zamisli na upitnike koji se postavljaju na tu navodnu misiju. Ne gutaj sve što ti serviraju možda jednom i govno progutaš i postanješ drekogutač
razor 4444 is offline  
Odgovori s citatom