Komentari sa foruma iz Srbije o prodaji i marketingu za Gree,
" Moja greska , nisu oni " Profesionalci " u smislu posla i klimatizacije, nego su profesionalci za marketing i trgovinu.To je deo ekipe iz Makedonije koja radi na prodaji brenda Gree.Pokrivaju trziste Bugarske i Makedonije a sada verovatno i Srbije ,Bosne,Hrvatske , jer u ekipi imaju poznavaoce za razlicita govorna podrucja.Sluze se Makedonskim ,Bugarskim ,Srpskim - Hrvatskim......... jezikom.Doticni u Makedoniji koristi ime "@Strelec "..............obicno koriste slike,isecke,delove specifikacija........itd........jako tesko postavljaju kompletne informacije iz kojih su preuzeti podaci koje oni reklamiraju i predstavljaju i tesko je bilo sta proveriti u smislu tacnosti.Koriste i foto montazu , plagijate , namestene,stimovane testove i sl......................klasicni profesionalci za marketing................."
" Svako ko cita ovu temu mislim da treba da isprati "ovo", ako zeli da nesto nauci.Ja sam malo pratio rad ove ekipe po Bugarskim forumima i relativno dugo su uspeli da ih zaludjuju, odnosno obmanjuju.U Makedoniji su jos uvek dosta aktivni ali taj uspeh je direktno povezan i sa ekonomskim prilikama u drzavi ali i .........!!!!!!!
Meni su fascinatne njihove informacije -- obicno je to KRATKA FORMA -jedna slika , jedan detalj izvucen iz necega i iskoriscen za jednokratnu upotrebu.Nema tu kompletne dokumentacije , odnosno potpune informacije.....itd -- plasiraju klasican marketing ali dobro doziran i kontrolisan tacno toliko koliko je potrebno dati PROSECNOM KUPCU, koji se uklapa u njihov profil.
Imaju dobru opremu i znanje foto montaze i jos drugih tehnika......."
Ocigledno da imaju dobar marketing