Pogledaj jedan post
Old 29.10.2006., 12:33   #48
Quote:
rsbl kaže:
Nemaš ti pojma, srećom ima Google pa googlaj. Protiv Alije je u hagu pokrenut postupak a materijala je bilo u izobilju.
Alija je bio najbičniji zločinački govnar i kao takav će ući u istoriju.
Ah, da ...jel to isti onaj "materijal u izobilju" kao i kod Nasera Orica pa se narod sa tribina pisao od smijeha od "materijala" a svjedoci su tek bili za suze.
Sjecam se onih glupaca, gluho bilo, kako ih je Vidovicka popisala i to sa "vojnim materijalom iz upravo RS vojske". Mozes ti misliti koliko su glupi bili ti vasi "materijali" da vas je Vidovicka uspjela pobiti sa vasim opet vlastitim materijalom iz srpske vojske?!?
A jos se i zalila jer su joj sudije skratile vrijeme za dokazivanje pa jadna vidovicka nije uspjela sve dokaze iznijeti!!!!
Jel to taj "materijal"?!?
Ako su pametni oni iz Haaga, nikad vise nece uzeti vase mitomanske pjesme za tihe guslarske veceri. Ogroman gubitak vremena i prostora u Haagu, mogli su par zlocinaca iz okoline Gacka strpati u zatvor za to vrijeme koje su potrosili na Nasera!!!
A ta pisamca koje ste vi slali u Haag o Aliji, mozes okaciti macku o rep, zajedno sa raznim spiskovima o koljacini Srba u Sarajevu(ovdje izuzimam one Srbe koji su stvarno poginuli u Sarajevu, ubijene od strane kriminalaca ali i od srpskih snajpera, granata i znate vec cega sve)
__________________
If you wind up with a boring, miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest or some guy on TV telling you how to do your shit, then YOU DESERVE IT.
- Frank Zappa
nordea is offline  
Odgovori s citatom