Pogledaj jedan post
Old 25.04.2017., 20:30   #49
Quote:
pozitivax kaže: Pogledaj post
Dajte ne dramite kao mlada pred vjenčanje..

Nije bitno ako su informacije neprovjerene nego udri po vjeri. Koga briga za istinu. Kako tužno.

Prvo :
1. djeca u pubertetu ako ste sami zaboravili to doba, raspituju o sotonizmu, o okultnom... posebno ako je to vezano za glazbu.
Zašto ? Zato jer su se mnogi poznati rock i čak pop glazbenici bavili sotonizmom i veličali sotonizam kao npr. Jimmy Page koji je bio poklonik onoga ćaknutog, nadrogiranog Crowleya.
Iskopajte informacije jer takvih je primjera bezbroj.
Bum puknula jedan dobar blog ako nekoga zanimaju informacije a ne trkeljanja naših žnj žutih novina.

Nu :
http://www.dobripastir.com/index/ind...lubi-sotonizma

2.Kršćanstvo je vjera a ne klub ili sportska aktivnost pa stoga kao kršćani ne preporučuje se slušanje glazbe koja je inspiriranna sotonizmom jer sotonizam je kontra vjere, čovjeka i kršćanstva. Helouu zemlja zove Jupiter.
Kapiši ?
Kaj tu nije jasno ? Ateiste se tu nema kaj ispitivati jer oni ne polaze vjeronauk, ne prakticiraju vjeru i nemaju kaj određivati mišljenje o sotonizmu te općenito antikršćanskim ritualima i aktivnostima.

Poveznost sotonizma sa rock glazbom (točnije heavy i death metal te ostalih zvukova "sudarili se kamioni sa loncima, lancima i gladnim pajcekima tam' pokraj vodopada")... je evidentna.
Bez obzira koliko to pukli u denial.
Isto kao i povezanost rock glazbenika sa drogom.


Ok ?

3. Kada dijete sa 14 traži informacije o tome i kada Crkva treba dati svoj stav o tome (sotonizmu u glazbi i glazbenicima koji to podržavaju ) dužnost je Crkve obavijestiti o tome mlade krizmanike.
To bih ja kao i svaki ok roditelj vjernik, tražila da se klincima objasni.
Na vjeronauku. O svemu što je vjerski štetno i neprihvatljivo.

To nije tajna, ne puntra se nikoga a to što su neki neinformirani i manjkavog znanja o rock glazbi i njenom prtljanju sa vjerski neprihvatljivim stvarima... izgleda da klinci više znaju o rock povijesti od prezrelih dedeka hipija i stričeka koji ne slušaju nikaj dalje od 77'.

Onaj tko voli ta razna neartikulirana nabijanja tavom po loncu i cigli, koja dokazano štete umu i duhu, neka sluša ali djeca imaju pravo biti informirana da Zepići imaju debilnih, sotonizmom inspiriranih glazbenih proljeva.
Droga je tu odradila svoje izgleda.
Imaju pravo znati kolili su rock glazbenici bili ovisnici o heroinu i kokainu.

4.Piše u jednim novinama da je župnik na putovanju izvan Hrvatske i nema vremena trkeljati o našim novinarskim glupostima. To bi trebalo biti dovoljno, kapelan je objansio situaciju ali džaba ako su ljudi vjerski nepismeni i zlonamjerni
Tko je od novinara lijen ko mazga, provjeriti kakve i ima li veze npr. Page i Stonsi (ko su ti aaa ? ) sa sotonizmom... njemu treba dati otkaz jer pisati neprovjerene gluposti sramota je struke.
Upućuje na to da osoba doma sluša cajke ili trance a o povijesti rock glazbe pojma nema.

Poznajem osobno velečasnog, koji je tu spomenut u onom blesavom postu i mogu tvrditi da je velečasni Sente divan , odgovoran i dobar čovjek. Izvrstan svećenik. Duša od čovjeka, jedan od onih kojega poštuju svi župljani gdje je do sada bio župnik. Baš dobar, tolerantan i plemenit čovjek.
Svećenik bez zamjerke.

Zato ajmo ne trkeljati bedastoće i javno ogovarati čovjeka kojega ne poznajete.
A ja, s druge strane, tvrdim da je taj pop neobrazovana budala s betonom u ušima.
A i ti si cvećka - prozivaš novinare za tobožnju neinformiranost a prosipaš bedastoće. Gdje ti prozvani glazbenici propagiraju Sotonu i sotonizam, u kojim pjesmama?

Zanimljivo da niti jedan klerofašist u suknji nije pronašao sotonizam u Tomsonovim pjesmama - primjerice u onoj kad se hvali kako će crnu košulju svoga dide koljača proslijediti svom sinu, tako da u slučaju potrebe i on kolje komuniste i masone, antikriste ove-one...
To nije sotonizam? To je hrvatstvo i božji blagoslov?
__________________
I nerođena djeca su pederi!
judolino is online now  
Odgovori s citatom Received Infraction