Pogledaj jedan post
Old 31.05.2017., 16:08   #6
Hvala puno na odgovorima!

Vjerujte svjesna sam svega, svih svojih propusta i naivnosti, plus najveći "wtf, kako" - ironija moje obiteljske priče i odabira partnera. Kao dijete koje je iz prve ruke gledalo obilježja kockara i nasilnika u vezi i koja sam mami znala prigovarati i govorit joj da ju ne razumijem, i koja sam bila svjesna svih "crvenih zastavica", sad tek mogu shvatiti kompleksnost takvog odnosa i to donekle, jer sam prošla to i ne u tolikom intenzitetu ali samo 10 mjeseci (10 prevše doduše ).

Ne razmišljam o povratku i pomirbi, nikako i ni pod kojim uvjetom. Svjesna sam da se najprije trebam sastaviti i posvetiti sebi, imam 24 godine a zadnjih 7 sam provela u vezama (1 duga+on). Općenito imam razmišljanje da svatko treba šansu i pomoć ako mu je potrebna pa tako i za njega. Teško mi je bilo koga gledati da pati i muči se, propada, pa tako i za njega, jer još je mlad i nije nesposoban. Pogotovo znajući da se s istim problemom bore tisuće i tisuće obitelji, kocka je zbilja ogroman i rastući problem u našoj državi, koji se gura pod tepih, a patnje i posljedice su zbilja strašne i posvuda su.

Imate li preporuku kakvog psihologa, savjetovatelja koji bi mi mogao pomoći u procesu "sastavljanja", da dobijem bolji uvid u uzrok svog ponašanja.
sarlatan is offline  
Odgovori s citatom