Pogledaj jedan post
Old 19.06.2017., 20:22   #82
Quote:
Leteća kaže: Pogledaj post
Evo, i Hitler je slavan. Prije nego što si je ispalio metak u glavu, otrovao je svog cucka. Magda Goebbels ga je ipak nadmašila i pobila sedmero vlastite djece. Kud ćeš većeg sotonističkog kulta, a o masovnim ubojstvima koja su tome prethodila da i ne govorimo.

Švabice su se pak prilično ložile na Hiću, što je opisao Wilhelm Reich u "Masovnoj psihologiji fašizma (1933)" i uzroke toj masovnoj psihozi pronašao u kolektivnoj nedojebanosti.Budući da je vrlo rano skužio s čim ima posla, zbrisao je u Ameriku, gdje njegova razmišljanja nisu baš najbolje prihvaćena - završio je u zatvoru dok su njegove knjige spaljivane u hrpama. (S druge strane, Amerika je bez beda udomila hrpu bivših nacista koji su ondje nesmetano nastavili sa svojim radom, ali to nije sad tema.)

Sljedeća masovna histerija bila je puno simpatičnija. Beatlesi i vrišteće adolescentice. Onda seks, droga i rokenrol. Mir, ljubav i obične grupisice. Sve ide baš fino.

Sve do potkraj šezdesetih. Kobni festival u Altamontu. Charles Manson. A zatim sedamdesete sa svojom poplavom serijskih ubojstava i suicidalnih kultova. Mediji ih pretvaraju u nove zvijezde, a gdje su zvijezde tu su i obožavateljice. Još ako su nedojebane, opet masovni trans.

Zatim, čitam neki kuki o tamošnjim guruima gdje autor ukazuje na to da gotovo svako duhovno učenje koje padne na Američko tlo brzo degradira u neku devijantnu kombinaciju komercijalizma i pumpanja ega. Okej, BMK, ali problem je u tome što njihova sranja imaju tendenciju širenja na ostatak svijeta.

Da zanemarimo sada glupavost političke korektnosti, idemo nazad na psihologiju. Većina tih znanstvenih istraživanja koja nam prodaju "duboke uvide" o ljudskoj prirodi provedena je na, pazi sad, američkim studentima psihologije. Jer su oni najdostupniji, jelte. Mediji prenesu, mi čitamo, papamo i tražimo još.

Iz tih krajeva stižu nam i trabunjanja "evolucijskih psihologa" o tome kako je ubijanje nešto skroz prirodno i prilagođeno, da je normalno da tip toliko popizdi od ljubomore da pobije sve oko sebe jer je pod utjecajem ubojitog koktela neurotransmitera pa ne može reagirati drugačije nego kao pećinar. How yes no.

Kad se sve zbroji i oduzme, uopće me ne čudi što su Ameri ganjali Reicha. Kao ni to da Trump ima tako šarmantne grupisice.
hitler je bio njemački dominantni mužjak.dao je ljudima sigurnost.napravio čudo od njemačke. koja njemica koja je živjela 1930ih godina ne bi htjela biti oplođena od hitlera. trabunjanja evolucijskih psihologa? po čemu su to trabunjanja?tko je to dokazao da evolucijski psiholozi nisu u pravu? koje objašnjenje ljudske prirode je točno ako to nije evolucijska psihologija?
benedeiktus is offline  
Odgovori s citatom