Pogledaj jedan post
Old 19.06.2017., 22:41   #88
Quote:
benedeiktus kaže: Pogledaj post
a kako je ako nije tako? možda ne sanjare sve žene o ubojicama ali one koje o njima sanjare ih sigurno vide kao dominantne mužjake.i to iz razloga koji sam pretpostavio. ako to nije iz tog razloga,zbog čega onda te neke žene sanjare o ubojicama? je li možda zato što su,navodno poremećene? sve žene vole alfa mužjake,bile one poremećene ili ne. a te koje vole ubojice,očito osjećaju da su ubojice alfa mužjaci i zato ih vole a ne zato što su poremećene(mlaćenje prazne slame). ako odbacuješ moje mišljenje,onda bi barem trebala ponuditi drukčiji stav.
Kao prvo, ta podjela na alfe i bete naprosto je smiješna (osim ako govorimo o pavijanima, recimo). Drugo, neke žene baš vole nježne i zbunjene muškiće koji ih slijepo obožavaju. Treće - za ubojicama plaze Amerikanke, dok je taj fenomen kod nas odsutan. Četvrto, ubojice za kojima plaze su na doživotnoj robiji, dakle nedostupni i praktički bezopasni.

Objašnjenje sam ponudila - te kokoši se nikad nisu pošteno kresnule, pa su im hormoni udarili u mozak, a "kultura" u kojoj žive dala im je materijala za haluciniranje. Sad, je li hibristofilija službeno uvedena u DMS, pa da je možemo nazivati poremećajem, nemam pojma. Ali, narodski rečeno - da, lude su ko kupus.
Leteća is offline  
Odgovori s citatom