Pogledaj jedan post
Old 20.06.2017., 15:27   #94
Quote:
descender kaže: Pogledaj post
Zašto bi se ponašao zaštitnički, "ako je normalno", da je žena po pitanju bilo čega/svega, ravnopravna s muškarcem? Igranje segregacijskih, predodređenih uloga u samom startu. Od koga ili čega je štiti? Na koji način je štiti? Samo joj odobravanjem prolongira traumu, u kojoj je ona, kao prava, kompleksna žena, nježniji krhki cvjetić, koji treba niti previše, niti premalo vode, niti previše niti premalo.. zavisno od trena, sezone, vlage u zraku, tlaka zraka, broja godina, shauma ili ne stila (postojanosti) frizure.... sunca, pažnje, mira, prostora, ozbiljnosti, humora.... za blossom, treba.. (nakon xyz neuspješnih podilaženja.. epiphany u 36oj) drugu kompleksnu muževnu ženu, koja po defaultu, automatski na višoj intelektualnoj/emocionalnoj razini od bilo kojeg, uglavnom/najčešće, brutus muškarca, sposobna uopće pojmiti esenciju takve delikatne kompleksnosti. Inteligencija i imaginacija ne iziskuje empatiju; dok empatija iziskuje imaginaciju. Inteligenciju ne nužno.
ajde pojednostavit ću ti jer se voliš pravit treptav i namjerno provocirat.

neću ulazit u to područje gdje bi me htio uputiti nego idemo ovako. jesi li primjetio da serijski ubojice, ma općenito nasilnici tuču, ubijaju fizički ravnopravne sebi pr. bacačice kladiva, vrhunske sportašice, žene preko 80, 90 kg? ili možda nekog stokilaškog ćelavca? jesi li primjetio da je pedesetak tipova te građe brutalno ubijeno i silovano u nekom kraćem vremenskom periodu?


razmisli pa javišto se tiče onog drugog dijela jadna ti je takva inteligencija gdje nemaš sposobnosti psihofizičkog uživljavanja u situaciju u kojoj se još nisi našao
NiktaX is offline  
Odgovori s citatom