Pogledaj jedan post
Old 22.06.2017., 14:05   #20
Meni nisu problem toliko muslimani, ima ekstrema naravno kao i kvartova koji su više zatvoreni. S druge strane su obogatili britansku kulturu sa mnogim sportašima, pjevačima, znanstvenicima, političarima itd. Po meni problem leži što se uništavaju kulture EU zemalja. Britanija je samo jedna i kada ona kulturno nestane više se neće moći dovesti još Engleza. Kada odem u London ili Švedsku želim posjetiti i iskusiti njihovu kulturu koju su gradili stoljećima. Jednako tako kada odem u Pakistan,Indiju ili Bangladeš želim vidjeti njihova kulturna bogatstva i upoznati njihove ljude te način kako žive. Mislim da je svaki dio zemaljske kugle poseban baš takav kakav je , ta različitost je upravo bogatstvo ovoga Svijeta. Kakva bi to Svijet bio kada bi svaki dio bio jednak bez razlika...
Jesam za migraciju koja je kontrolirana, gdje se taj dio asimilira i gdje nema problema.Međutim, kada se čitava zemlja promjeni u roku od 30 godina od sastava stanovništva pa do kulture onda to nije u redu.

Japanci i ostali Azijati izuzetno cijene svoju povijest, tradiciju i kulturu te su radije spremni na izumiranje, nego uništavanje onoga što se stoljećima gradilo.
Migracije su tek ušle u zamah i ovo je nešto na što više ne može utjecati.Vidjet ćemo u budućnosti kako će to izgledati jer prave promjene će se vidjeti tek za 15-20 godina.
arizin is offline  
Odgovori s citatom