Pogledaj jedan post
Old 03.07.2017., 22:48   #27
Quote:
sarajka89 kaže: Pogledaj post
Ja i muz zivimo van Bosne,ja ovdje imam svoje roditelje i brata i sestru,a on samo sestru.Sad planiramo nas prvi odmor u domovini i on smatra da on treba imati veca prava,jer eto njegovi najblizi su svi dolje dok moji su ovdje,tako da "ja svoje po citavu god mogu vidjati a on samo za vrijeme tih odmora".Tu kaze recimo da mu je nepotrebno da ide mojim tetkama jer i one nisu dolazile nama,a ja imam svoj rodjeni grad gdje zelim otici i biti ,volim to mjesto,imam rodice,tetke...on misli to sto mu je mati i 2 brata i sestre dolje cini da on ima veca prava da odlucuje da budemo 90% kod njegovih


sad me zanima sta drugi misle,jel to fer ili? kako bi vi postupili?
Tvoji roditelji, brat i sestra žive tebi u blizini i stalno ih viđaš. S druge strane, roditelji, braća i sestre tvoga muža žive u drugoj državi i on ih može vidjeti jednom godišnje, kad ima godišnji odmor. Mislim da je najnormalnija stvar na svijetu da on tih nekoliko dana želi provesti s njima i da ti trebaš biti uz njega. A onda npr. u povratku možete posjetiti tvoje tetke na dan-dva.

Zamisli sebe na muževu mjestu! Verujem da bi radije provela godišnji odmor s roditeljima i braćom koje vidiš jednom godišnje nego s tamo nekim muževim tetkama i rođakinjama.
Aronia is offline  
Odgovori s citatom