Pogledaj jedan post
Old 08.07.2017., 20:03   #33
Quote:
Principessa19 kaže: Pogledaj post
Maybe ali zar ne bi bilo bolje da kao par odluče otići bilo gdje drugdje? Ili samo par dana tamo i bježi dalje na odmor gdje god žele. Jednostavno njima ne štima u braku pa nema dogovora oko ničega. Svatko tjera po svome. Inače je poznato da sve žene obožavaju provoditi godišnji kod svekrve, pa to je broj 1 destinacija.
Aha, hoćeš reći da ako on može vidjeti roditelje i braću samo jednom godišnje kad ide na gdišnji odmor, pa onda zašto bi ih eto i taj jedan put trebao vidjeti? Jednom ko ni jednom, kažeš... Može i bez toga...

Gle, nema ništa prirodnije od toga da čovjek koji je odselio u drugu državu slobodne dane želi provesti kod kuće, s obitelji s kojom inače nema prilike družiti se. A kako je oženjen, isto tako je logično da želi provesti odmor i sa svojom ženom pa je onda razumno da zajedno idu kod njegovih.

Da je situacija obrnuta, vjerujem da bi autorica isto htjela da idu kod njezinih i sigurno joj ne bi bilo drago da on to odbija.

Tu je riječ o njenom mužu, čovjeku kojeg (valjda) voli i do kojeg joj je stalo. Pa eto, onda joj nebi trebalo biti teško provesti zbog njega 10-ak dana u godini kod svekrve.
Aronia is offline  
Odgovori s citatom